Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Emniyetinden provokasyon haberine yanıt

Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü bazı İnternet Sitelerinde "Hüda Par'dan Polise Provokasyon Suçlaması" başlıklı haber yazılı açıklama yaptı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü görevlileri İl merkezinde ve ilçelerimizde vatandaşlarımızın huzur ve güvenli ortamda yaşamalarının ve seçim sürecinin güvenliğinin sağlanması amaçları doğrultusunda zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır.

Bu kapsamda Suruç ilçemizde İlçe Emniyet Müdürlüğümüz görevlileri ilçede bulunan hassas yerlerin, parti binalarının, kamu kurum-kuruluşlarına ait binaların, vatandaşlarımıza ait iş yerleri-evlerin ve çevrelerinin güvenliğini sağlamak için yaya ve araçla devriye görevini ifa etmektedir.

 Bu görevini ifa ederken 25.02.2014 günü saat:23.30 sıralarında İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı sivil unsurlarımız;

Yıldırım Mahallesi İstiklal Caddesi Cengiztopel sokağı üzerinde bulunan bazı iş yerlerinin kepenkleri üzerinde yasadışı örgüt lehine yazılama yapıldığını tespit etmişlerdir.

Yazılama ve benzeri yasadışı olayların önlenmesine ve yapanların yakalanmasına yönelik çevre sokak ve caddelerde yapılan araştırmalarda;

Eski Sanayi çarşısı, ara sokak üzerinde bulunan karşılıklı 2 duvara kimliği meçhul kişiler tarafından yasadışı Örgüt ve Örgüt lideri lehine yazılama olayının olduğunu gören araçlı devriye ekibi, yazılama olayı çevresinde inceleme yaparken, ara sokaktan bazı şahısların geldiğini görmüş ve şahıslara polis olduklarını ve yazılama olayları ile ilgili çevrede araştırma yaptıklarını belirtmiş, şahıslar Hüda Par Partisinden çıktıklarını ve çevrede kimseyi görmediklerini beyan etmişlerdir.

 Görevlilerimizin suç ve suçluyla mücadele ve şüpheli şahsıların yakalanmasına yönelik yapmış oldukları bu çalışmanın gelen vatandaşlar tarafından yanlış anlaşılarak, farklı yorumlandığı değerlendirilmiştir.

 Görevlilerimizce İl merkezi ve İlçelerde yasa dışı yapılan olaylar ve yazılamalar ile ilgili şüpheli şahıs veya şahısların yakalanmasına ve haklarında adli işlem yapılmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49