Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Emniyet müdürüne sürpriz ziyaret
Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu başkanlığında Emniyet Müdürlüğü personelleri ile Bayramlaşma programında sürpriz yaşandı…

Kurban Bayramı kapsamında birim amirleri ve memurlarından oluşan görevliler Emniyet Müdürü Likoğlu ile Bayramlaşma için makamda beklerken Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından derslerinde başarılı ve emsallerine örnek olan İbrahim Tatlıses İlk Öğretim Okulundan 6 öğrenci (3 kız 3 erkek) ve öğretmenleri ilk bayram kutlaması için Emniyet Müdürünü ziyaret ettiler.

Öğrencilere Emniyet Müdürü LİKOĞLU tarafından çeşitli hediyeler verilirken, sevinçleri gözlerinden okunmaktaydı. Ayrıca Kız öğrencilerimizden biri “ Yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu, Tüm Emniyet Teşkilatı çalışanlarının Kurban Bayramlarını kutladığını, Bu anın kendisi için unutulmayacağını” dile getirmiştir.

Emniyet Müdürü Likoğlu “Geleceğimizin Teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimiz sağlıklı, mutlu, başarılı, büyüklerine saygılı ve birlik beraberlik içerisinde daha nice Bayramlar geçirmesini” belirtmiştir.

Öğrencilerin emniyet müdürü makamından ayrılmalarının ardından normal program devam etmiştir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48