Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Eğitim ve araştırma hastanesi yanık ünitesinde bir ilk daha…
Şanlıurfa- alevle temas sonucunda vücudunda %50 oranında 2. ve 3. derece yanık oluşan 13 yaşında Ö.Ş adlı hasta, hastanemiz Yanık Yoğun Bakım Ünitesine yatırıldı. Yapılan tedavi ve pansumanla greftleme yapılmak için uygun doku zemini oluşturuldu. Op. Dr. Hüseyin Timuçin, Sevinç Çiçek ve Mustafa Toy’dan oluşan Yanık Ünitesi ameliyat ekibi tarafından anne donör E.Ş’den alınan doku greftleri hasta Ö.Ş’ye nakledildi. Ameliyat sonrası yapılan pansuman takiplerinde hastaya nakledilen doku greftlerinin %100 oranında hasta dokusuyla uyum sağladığı görüldü. Bir-iki gün içerisinde hastanın şifa ile taburcu edilmesi planlanmaktadır. Ameliyat sonrası hasta ve hasta yakınları hastanemiz ve yanık ünitesi çalışanlarına memnuniyet ve teşekkürlerini dile getirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49