Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Açıldı
Şanlıurfa merkezde bulunan Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 01 Ağustos 2016 tarihinden itibaren Eyyübiye ilçesi Akçakale yolu üzerinde yeni yapılan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı.
Doğum oranının yüksek olduğu Şanlıurfa’da hastanelerde yerlerin dar olması en büyük sorun olarak görülüyordu. Kış mevsiminde yatak sıkıntısı nedeniyle hastalara verilen hizmetin yetersiz kaldığı gerekçesiyle 01 Ağustos 2016 tarihinden itibaren Eyyübiye ilçesinde yapımı tamamlanan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı. 200 yatak kapasiteli, 2 bina ile Atatürk Mahallesi’nde hizmet veren Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi, yapımı tamamlanan Eyyübiye ilçesinde bulunan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne taşındı. Bugün itibariyle hizmet sorunsuz bir şekilde devam etmektedir
Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada hastanenin taşınma sürecinde halkın göstermiş olduğu hoşgörü için teşekkür ederiz denildi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48