Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastane Personeline Yangın Eğitimi Verildi

Büyükşehir İtfaiyesi Şanlıurfa Eğitim ve araştırma hastane personellerine yangınının yapısı ve gelişimi hakkında eğitim verip yangın tatbikatı yaptı. Çalışan personele acil durumlarda tahliye, yangın anında hareket, yangına müdahale gidi konularda eğitim verildi. Hastane personeli eğitimlerin sonunda yapılan çalışmaları uygulama imkanı da buldular. İtfaiye ekipleri büyük hastanede çıkabilecek yangını tatbikat sayesinde nasıl kontrol altına alabileceğini tecrübe ediniyor.Yetkililer özellikle insanları kalabalık şekilde bulundukları yerlerde yangın ve deprem gibi acil durumlarda personelin tahliye ve olaya müdahalede önemine değinerek “Eğitimli personel her zaman bu tip acil durumlarda bir artı değerdir”dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49