Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'dan İdlib'e 3 tır yardım malzemesi
Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu öncülüğünde kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşlarınca toplanan gıda ve giyim gibi temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım kolilerini taşıyan tırlar, Yenice Mahallesi'nde düzenlenen törenle Suriye'nin İdlib kentine uğurlandı.
Eyyübiye ilçesi Yenice mahallesinde düzenlenen törene, Platformu Başkanı Osman Gerem, Muhtarlık işleri Daire Başkanı Murat Müjdeci ve STK temcililer katıldı.
Uğurlama töreninde konuşan Platform Başkanı Osman Gerem," Tarih boyunca millet olarak hep mağdurların ve mazlumların yanında yer aldık. Ecdadımızın bize kazandırmış olduğu erdemliği ve cömertliği bir kez daha buradan oradaki kardeşlerimizin gönlüne bereket ve sevinç olacak. Bu yaz günlerinde suyun ve elektriğin olmadığı o barakalarda yaşamak zorunda olan insanlara bir empati yapalım. İyilik tırlarımızın yola çıkmasında emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından 3 tır insani yardım malzemesi İdlib'e gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49