Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'dan İdlib'e 1 kamyon insani yardım malzemesi gönderildi

Günyüzü Derneği öncülüğünde hayırseverlerin desteğiyle temin edilen ve içerisinde gıda malzemelerinin bulunduğu bir kamyon , Haliliye ilçesi Paşabağı mahallesinde buluna ŞUTİM içersinde törenle İdlib'e uğurlandı. Törene Günyüzü dernek yöneticileri ve Şanlıurfa Çölyak dernek başkanı Hasan Doğan katıldı.

Dernekten yapılan açıklamada;

Hayırseverlerin bağışlarıyla Suriye'nin İdlip kırsalına çadırda yaşayan mazlumlara Urfa'dan yardım eli uzandı. İdlip kırsalında yaklaşık 300 ailenin ihtiacını karşılayacağı yardım kolileri yardım sevenler tarafından toplanıp gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49