Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'daki Tanzim Noktasında Satışlar Başladı

Ülkede meyve ve sebzede yaşana aşırı fiyat artışı sonrası Cumhurbaşkanı talimatı ile başlatılan Tanzim Satış projesi kapsamından ülke genelinde meyve ve sebzede Enflasyonla Topyekûn Mücadele başlatılmıştı. Birçok ilde Tanzim Satış noktaları kurulurken Şanlıurfa’da da açılacak mı açılmayacak mı merakı yerini buldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ahmet Bahçıvan İş Merkezinde daha önce özel bir AVM’nın kullandığı yeri Tanzim Satış yeri olarak hizmet vermeye başladı.

Büyükşehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada."Enflasyonla Topyekun Mücadele kapsamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde kurduğumuz Tanzim Satış Merkezinde satışlar başladı"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49