Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Terör operasyonu, 5 Tutuklama

Edilen bilgiler göre, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü PKK/KCK–PYD/YPG silahlı terör örgütünün eylemlerinin engellenmesi ve örgüt üyelerinin deşifre edilmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında Kentte PKK/KCK silahlı terör örgütünün gençlik yapılanması olan Devrimci Gençlik Hareketi (DGH) yapılanması içerisinde faaliyet yürüten şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alının 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler "PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49