Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da terör operasyonu, 27 gözaltı

Şanlıurfa’da DEAŞ ve PYD- PKK/KCK terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 27 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Fetö/Pdy terör örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 15 kişi gözaltına alındı 5 kişi tutuklandı, 10 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca PKK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Adliye sevk edile zanlılardan Suriye uyruklu olan 4 ü tutuklandı 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir diğer operasyon ise DEAŞ terör örgütüne yönelik yapıldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde düzenlediği operasyonda Suriye uyruklu 6 teröristi yakaladı. Suriye uyruklu 1 kişi tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 3 kişi ise savcılık tarafından serbest bırakıldı

Anahtar Kelimeler:
UrfaPolisTerorPkkDeaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49