Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da sosyal medya operasyonu: 7 kişi gözaltında

Edilen bilgilere göre, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Afrin Harekatı'nın başlamasının ardından sosyal medya paylaşımları nedeniyle "PKK/PYD propagandası" yürüttüğü tespit edilen 11 şüpheli hakkında yakalama ve gözaltı kararı çıkarıldı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nün ilgili birimleri tarafından yapılan tespitler doğrultusunda terör propagandası yaptığı iddia edilen 11 kişi hakkında savcılık, yakalama ve gözaltı kararı çıkarttı. Gözaltı kararı çıkan 7 kişi gözaltına alındı, firari 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdüğü belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49