Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da silahlı saldırı

Olay akşam saatlerinde 12 Eylül Caddesindeki bir pastanede meydana geldi. İddiaya göre pastaneye giren bir müşteri ile işyeri sahibi H.A. arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İşyeri sahibinin bıçak çektiği ileri sürüldü. Bunun üzerine işyeri sahibi ile tartışan kişi yakınlarına haber verdi. İşyerine gelenlerden bir kişi, H.A.'yı kurşun yağmuruna tuttu. Şans eseri üzerine gelen kurşunlardan kurtulan H.A., ayağına isabet eden mermi ile yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. H.A. olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Eyyübiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis, işyeri sahibi H.A.'ya saldıran kimliği belirsiz kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49