Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Silahlı Kavga 3 Kardeş Öldü, Baba Yaralandı

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında alacak verecek meselesi olan isimleri öğrenilemeyen kişiler arasında sözlü tartışma çıktı, çıkan tartışma silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Baba Mehmet G.(68), İbrahim Halil G.(32), Murat G.(35) ve Ramazan G.(38) yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu emniyet ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kavgada ağır yaralanan İbrahim Halil G., Murat G. ve Ramazan G.’e olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralan bir kişide Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Hastanenin acil bölümüne kaldırılan İbrahim Halil G., Murat G. ve Ramazan G. Hayatını kaybetti. Mehmet G. Hastanede tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 3 kardeşin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzer adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Emniyet ekipleri kavga ile ilgili soruşturma başlatırken hastanede ve olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49