Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Sarıkamış Şehitleri Anıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş Rabia Meydanı'nda başladı. Törene; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa büyük şehir belediye genel Sekreteri Abdulkadir Açar, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, il Müftüsü İhsan Açık, Şehit Aileler dernek başkanı Mehmet Yavuz, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüşte Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Polisime kalkan eller kırılsın” ve "Vatan sana canım feda" sloganlarının atıldığı yürüyüşte Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından katılımcılara Sarıkamış atkısı, beresi, eldiveni ve Türk bayrağı dağıtıldı. İl Müftüsü İhsan Açık, yürüyüş boyunca gençlerin sloganlarına öncülük etti. Yürüyüş Bediüzzaman Mezarlığı Şehitliğinde son buldu. Yapılan konuşmaların ardından İl Müftüsü İhsan Açık tarafından şehitler için edilen duaların ardından yürüyüş sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49