Öne Çıkanlar Ahmet Demir Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuktan yeni açıklama! İŞKUR Kura çekim sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Otomobil Tırın Altına Girdi, 1 ölü, 2 Yaralı

Kaza Birecik-Şanlıurfa otobanın 8. kilometresinde meydana geldi. iddiaya göre Birecik -Şanlıurfa otobanında seyir halinde olan Ramazan Turan'ın kullandığı 13 AAE 983 plakalı otomobil H.K. idaresindeki 42 BSE 38 plakalı tırı arkadan çarptı. çarpmanın etkisi ile araç içersinde sıkışan Turan olay yerinde hayatını kaybetti. 2 kişi ise yaralandı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Birecik devlet hastanesine kaldırıldı. Turan'ın cenazesi ise hastane morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49