Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da otobüs seferlerine yasak kısıtlaması
Koronavirüs salgını, başladığı günden bu yana Türkiye'de en fazla vaka sayısının görüldüğü zamanı yaşıyor. Covid-19 tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile hafta içi akşam 21.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması geldi.
Yapılan açıklamanın devamında ise cuma günleri akşam 21.00'dan Pazartesi sabah 05.00'a kadar sokağa çıma kısıtlaması uygulanacak.
Getirilen yasaklar sonrası Urfa'da da önlemler alındı. Kısıtlamalar sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi halk otobüsleri de saat değişikliğine gitti.
Şanlıurfa'da toplu taşıma aracını kullananlar için yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Hafta içi; Tüm hatlarımızda normal seferler 21:00 (Karşılıklı olacak şekilde) sona erecektir. Sonrasında gerçekleşecek seferlerimizde ortalama 30 dakikada bir sefer yapılacaktır. Günün son seferi ise 23:00 (Karşılıklı) gerçekleşecektir.
Hafta sonu için; Sabah 06:30 - 09:00 Akşam 16:00 - 19:30 saatleri arasında seferler yapılacak olup araçların sefer aralıkları ortalama 30 dakika olarak gerçekleşecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48