Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da ölümlü yol yine tehlike saçıyor

Şanlıurfa- Akçakale karayolunda gruplar halinde aniden sürü halinde çıkan büyükbaş hayvanlar araç trafiğini tehlikeye sokarken, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor. Karayolu üzerindeki köylülerin başıboş olarak bıraktığı atlar, özellikle geceleri trafik kazalarının meydana gelmesine neden oluyor. Uğurlu mahallesinde daha önce büyükbaş hayvanların aninden yola çıkması sonucu bir çok kez ölümlü kaza meydana geldi.

Geçtiğimiz hafta yine Uğurlu mahallesine iki otomobil çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişinin hayatını kaybetti. Daha önce büyükbaş hayvanların aninden yola çıkması sonucu bir çok kez ölümlü kaza meydana geldi.

Karayolundaki güzergah üzerinde yer alan yeşil alanın çevresinin korunaksız oluşu nedeniyle aniden yola giren hayvanlar olası kazalara davetiye çıkardı. Karayolu üzerindeki köylülerin başıboş olarak bıraktığı atlar, özellikle geceleri trafik kazalarının meydana gelmesine neden oluyor. Uğurlu mahallesinde daha önce büyük başhayvanlar yüzünden bir çok kez ölümlü kaza meydana geldi.

Büyükbaş hayvanlar nedeniyle Şanlıurfa- Akçakale yolunda zor anlar yaşadıklarını belirten sürücüler, “Yoldan aniden büyükbaş hayvanlar araçlarımızın önüne çıkıyor, kaza yapmaktan kıl payı kurtuluyoruz. Bu yolda daha fazla trafik kazası yaşanmaması için yetkilerden bu soruna çözüm bulunmasını talep ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49