Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Kiloyla Kebap Yaptırma Dönemi

Şanlıurfa'da korona virüsü salgını, hizmet sektörünü olumsuz etkilemeye devam ediyor. Mutfağıyla ünlü kentte restoran ve lokantalar paket servisi yada kilo ile pişirme dönemine girdi.

Corona virüs tedbirleri kapsamında alınan kararlara göre; restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme-içme yerleri 10.00-20.00 saatleri arasında sadece paket servis ve gel-al hizmeti verecek şekilde açık olabilecek. Saat 20.00'den sonra ise gel-al hizmeti olmayacak, sadece telefonla ya da online sipariş hizmeti verilebilecek.

Şanlıurfa’nın vazgeçilmez lezzetlerinden Patlıcanlı , domatesli, sade Kebap koronavirüs önlemleri ile birlikte büyük rağbet görüyor. Şanlıurfa genelinde bulunan restoranlarda içeri Müşteri yasağı nedeniyle kilo ile kebap pişiremeye başladı. Pandemi döneminde paket servisi ile birlikte lokantalar belirli bir fiyat karşılığında kilo ile kebap pişiriyor.

Pandemi nedenliyle ailesini lokantaya götüremeyen vatandaşlar, daha ekonomik hale gelen kilo hesabıyla kebap siparişini veriyor. Kasaptan aldıkları 1 kilo etten, 5 kişilik porsiyon kebap yaptırmak için lokantalara giden vatandaşlar, pişirme ve garnitür parasını vererek, yemeklerini hazırlıyor. Oldukça zahmetsiz ve ekonomik olan kilo hesaplı kebap siparişini alan lokantalar, vatandaşın kebap yemek ihtiyacını karşılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48