Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Kamyon Otomobilleri Biçti, 1 Ölü, 4 Yaralı

Kaza saat 10.30 sıralarında Şanlıurfa- Gaziantep yolu İpekyol mevkiinde meydana geldi. Gaziantep yönüne ilerleyen henüz sürücüsü ismi öğrenilemeyen 33 NTN 35 plakalı kum yüklü hafriyat kamyonu bilinmeyen bir nedenle önünde seyir edene 63 BC 543 plakalı Yarım kamyonet, 34 PR 2843 plakalı otomobil, 34 PDE 87 plakalı otomobil ile plakası öğrenilmeyen toplam 4 araca çarparak devrildi. Kamyon ile bariyerler arasında sıkışan otomobiller hurda yığınına döndü. Kazada Sabri Y., Muslum D., Abdullah S., Mehmet Halil T. ve ismi öğrenilmeyen 1 kişi yaralandı. Olayın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve UMKE sevk edildi. Yaralılar araçlardan çıkartılarak ambulanslarla Balıklıgöl devlet hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi ve Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Balıklıgöl devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Sabri Y. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak hayatını kaybetti.

Hafriyat kamyonunun, freninin boşaldığı iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49