Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da İlk yardım eğitim merkezi açıldı
“BİZ BİR İYİLİK HAREKETİYİZ”
Türk Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet İnan: "Kızılay Sadece kan hizmetleri değil, Kızılay sadece yardım hizmetleri değil, Kızılay sosyal alanda, kültürel alanda gençlik alanında olsun her türlü hizmeti vermeye devam etmektedir. Biz bir iyilik hareketiyiz bu iyilik hareketi içerisinde gönüllülerimizle birlikte İnşallah sizlerinde desteğiyle daha verimli hale geleceğiz. Hedeflerimiz büyük Şanlıurfa gelişen bir kent hem genç nüfusuyla, Hem jeopolitik özellikleriyle Şanlıurfa gerçekten önemli bir şehrimiz. Kızılay’ımız gerekli hizmeti en uç noktaya vermektedir’’ dedi.
“ ŞANLIURFA’YA MERKEZ KAZANDIRIYORUZ”
Genel Başkan Kerem Kınık: "Şanlıurfa’ya merkez kazandırıyoruz onun için birlikteyiz ve ilkyardım eğitim merkezimiz ülkemiz genelinde 25 ilde ve 33 küsur olarak faaliyete geçiyor. İlkyardım malumunuz toplumda sadece sağlıkçıların değil bütün insanların bilmesi gereken bir yetenek.
“AMACIMIZ TOPLUMUMUZU DAHA DİRENÇLİ HALE GETİRMEK”
Amacımız hem bireyleri hem toplumumuzu daha dirençli hale getirmek ilk yardım kültürü de bunlardan bir tanesi bu 33 merkezimizde sertifikalı eğitimler veriyoruz yani ilk yardımı yapma hakkı olan ilk yap yardım yapma yetkisi olan insanlar burada yetiştirilecek ama Kızılay'a kalemimiz aracılığıyla da toplumumuzda yaygın olarak afet bilinci ve ilk yardım kültürü ile alakalı da yaygın seminerler eğitimler veriyoruz amacımız ilk yardım merkezi kalmamış bir ülkemizde bir il veya ilçe kalmamışım olması yani bini aşkın bir merkezden bahsediyorum her ilçemiz her şubemiz bu ilk yardım merkezine eğitim merkezine kavuşacak ki toplumumuzdaki her kesimi geride kimseyi bırakmadan bu anlamda ilk yardım konusunda eğitelim ben özellikle çok boyutlu hizmetleri noktasında Şanlıurfa Kızılay şubemize Ahmet başkanım nezdinde bütün yönetimine ve ilçelerindeki ve ana kademede görev alan bütün başkanlara ve yönetimine kadın kollarımıza engelsiz Kızılay kollarımıza gençlik kollarımıza ve Şanlıurfa'da faaliyet gösteren genel müdürlüğümüze bağlı göç hizmetlerinden, sosyal hizmetlere kadar çok boyutlu faaliyet gösteren Kızılaycı kardeşlerime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49