Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da hırsızlık zanlıları suç üstü yakalandı

Bir ihbarı değerlendiren Suruç Ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğüne bağlı ekipler 3 kadın hırsızlık şüphelisinin özel araçlarıyla Suruç ilçesine gelerek ev ve işyerlerinden hırsızlık yapacağı bilgisine ulaştı.

İhbarı değerlendiren ekipler şüpheli kadınların geldikleri 34 XXX 51 plaka aracı ilçe merkezinde takibe aldı. Polislerin takibinden habersiz olan zanlılar S.Y, G.Y, D.G, S.Y ilçe merkezinde ev ve iş yerlerinden yapmış oldukları hırsızlıkların ardından Aligör Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde kendilerini bekleyen araca bindikleri sırada yapılan operasyonla suç üstü yakalandılar.

Bir anda polisi karşılarinda gören ve yakalanan hırsızlık zanlılarından S.Y. isimli kadının yere attığı çorap içerisinden 1470 TL para ve 1 adet Cumhuriyet altını çıkarken D.G isimli kadının ise yere attığı ve kapı açmaya yarayan plastik kart ele geçirildi. Göz altına alınan Şahıslar yapilan işlemlerin ardından çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49