Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Hayvan Pisliği Köyü Bastı

Şanlıurfa ve ilçelerinde dün gece etkili olan ve gündüz saatlerinde devam eden şiddetli yağıştan dolayı birçok ev ve iş yerini su basarken vatandaşlar evlerini terk etmek zorunda kaldı. Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Mardin Yolu üzerinde bulunan Şenocak kırsal mahallesi yakınında bulunan hayvan çiftçiliğindeki hayvan pisliğini su basınca pislik taşarak mahalleye akmaya başladı. Ekili arazilerden gelen pislik ürünlere zarar verirken, köyü basan hayvan pisliğinden dolayı birçok köylü evini terk etmek zorunda kaldı. Köyde birçok ev kullanılamaz hale gelirken, köy ise pislik kokusuna mahkum oldu. Çiftlik yetkileri köylülerin mağduriyetine koşarken yapılan tüm çabalar yaşanan olayı önleyemedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49