Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da engelliler unutmadı

Şanlıurfa'da geçtiğimiz hafta kutlanan Vakıf Haftası dolayısıyla Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa Bedensel Engelliler ,Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneğinde bulunan engellilere kişi başı İki kilogram kavurma dağıtıldı.

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, "Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan hayır isleri kanalı ile, Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğünce engellilerimize kişi bası iki kilogram kavurma dağıtımı yapıldı. Başta vakıflar genel müdürlüğüne Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürümüz M. Ali Palalı ve İl Hayır İşleri Şube Müdürü Ömer Çolak'in engellilerimizin yanında olduklarını bir daha ispatladılar ben ve engellilerimiz adına vakıf çalışanlarına teşekkür ediyorum"dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaEngellıKavurmaVakıf
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48