Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Emniyet Ve Jandarmadan Operasyon, 11 Gözaltı

Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda Şanlıurfa İl Jandarma ve Şanlıurfa il Emniyet müdürlüğü ekipleri ortaklaşa uyuşturucu madde imal ve ticaret işledikleri tespit edilen 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon düzenlenen 11 adreste evde gizlenmiş ve arazilerde gömülmüş halde 105.500 kilogram kubar esrar, 13 gram metamfetain, 2 adet hassas terazi ve 33 adet uyuşturucu hap ile birlikte 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 11 şüpheli şahıstan 4 şahıs tutuklandı 6 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kaçan 1 şahıs içinde geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49