Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da bilye ile güçlendirilmiş patlayıcı bulundu!

Edinilen bilgilere göre olay, Şanlıurfa’nın Suruç Aligör yolu üzerinde bulunan Beyaz köprüde meydana geldi. İddiaya göre Suruç Aligör yolu üzerinde bulunan Beyaz köprü civarında yolda bulunan lastiğinin içerisinde şüpheli paketi fark eden çevredeki vatandaşlar durumu emniyet ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler Suruç Aligör yolunu trafiğe kapattılar.

Olay yerine gelen bomba imha ekipleri lastiğin içinde bilye ile güçlendirilmiş patlayıcı paketi kontörlü bir şekilde imha etti.Emniyet ekipleri olayla ilgili geniş güvenlik önlemi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49