Öne Çıkanlar Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sanlıurafspor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da arazi kavgası, 1 ölü, 4 yaralı

Olay Viranşehir ilçesine bağlı Tepedüzü Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışa çıktı, tartışma kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların da kullanıldığı kavgada Sinan Ç., Ömer Ç., Mesut Ç., Eyüp Ç. ve Fatih A. yaralandı. Kavganın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Mesut Çalışkan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
1 Ölü4 Yaralı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49