Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 700 Bin Öğrenci Karne Aldı
Ülke genelinde Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci, yarıyıl tatiline girmek üzere karne aldı. Karne alan öğrencilerden kiminin notları iyi olduğu için sevinirken, kimisi de üzüldü. Şanlıurfa'da Suriyelilerle birlikte 700 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Şanlıurfa'da yaklaşık 700 bin öğrenci karne sevinci yaşadı. Eyyübiye ilçesinde bulunan Mevlana İlkokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin ile öğretmenler ile öğrenciler katıldı.
Öğrencileri tebrik eden Vali Erin, daha sonra çeşitli hediyelerle öğrencilerin karnelerini teslim etti.
2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini geride bırakan öğrenciler, 17 gün tatil yapacak. Genel olarak 15 gün olan yarıyıl tatilinde 15. günün haftasonuna denk gelmesi öğrencilere 2 gün daha fazla tatil yapma imkanı sağladı. Öğrenciler yarıyıl tatilinin ardından 4 Şubat 2019 Pazartesi günü okula başlayacak. Yani 4 Şubatta öğrenciler için ikinci dönemin ilk ders zili çalacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48