Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Öztoprak Fidan Dikimine Katıldı

Başsavcı Tolgahan Öztoprak, Türkiye genelinde Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde adliyeye gelen vatandaşlara fidan dağıttı. Vatandaşların memnuniyetle karşıladığı fidan dağıtımının ardından Başsavcı Öztoprak, Şanlıurfa Adliyesi’nde görevli Hakim ve Savcılar ile birlikte Direkli Mahallesi mevkiinde ayrılan fidan dikim alanına geçti. Burada Denetimli Serbestlik Kapsamındaki yükümlüler ile birlikte yaklaşık 500 fidan dikilerek toprakla buluşturuldu.

25 Ağustos 2019 tarihinde Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül ile Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli arasında ‘Denetimli Serbestlik Kapsamındaki Yükümlülerin ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki Hükümlülerin Ağaçlandırma İşlerinde Çalıştırılmasına İlişkin İşbirliği Protokolü’ imzalandığını hatırlatan Başsavcı Öztoprak, “Bildiğiniz gibi 11 Kasım 2019 tarihi saat 11.11’de Türkiye genelinde 2023 ayrı lokasyonda 11 milyon fidan toprakla buluşturuluyor. Bu proje kapsamında bizde açık ceza infaz kurumlarımızdaki hükümlüler ve denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülerimiz ile birlikte fidan dikerek projeye destek oluyoruz. Adliyemize gelen vatandaşlarımıza fidan dağıtarak başladığımız etkinliğimize Şanlıurfa Adliyesi’ndeki Hakim ve Cumhuriyet Savcılarımız ile personellerimizinde büyük bir katılım sağlaması bizleri son derece mutlu ediyor. Fidan dikimi, ormanların bakımı ve güzelleştirilmesi; kamu hizmeti cezalarının infazında dikkat çeken bir çalışma ürünü olarak vatandaşlarında takdirini topluyor. Bu sayede yükümlülerimizin de motive olmalarını, doğaya olan sevgilerini ve bağlılıklarını artırarak gelecek nesillere aktarmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Projede emeği geçen başta Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül olmak üzere etkinliğe katılan tüm meslektaşlarıma ve yükümlülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Fatih Çam ve Enver Eroğlu, Eyyübiye Kaymakamı Adem ÜNAL, Şanlıurfa Adliyesi’nde görevli Hakim, Savcılar ve personeller ile Denetimli Serbestlik kapsamındaki yükümlüler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48