Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Cezaevi'nde yine yangın çıktı.
Şanlıurfa Cezaevi'nde yine yangın çıktı. Geçici koğuşta tartışan grupların çıkardığı yangında 3 kişi, müdahalede ise bir itfaiye eri olmak üzere 4 kişi dumandan etkilendi. Yaralılar polis nezaretinde ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
 
Türkiye'nin barış sürecine kilitlendiği bir ortamda Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi yine alevlendi. Akşam saatlerinde geçici koğuşta yangın çıktı. Resmi açıklamaya göre 2 grup arasındaki tartışma sonucu yangının çıkarıldığı yönünde ancak olayın isyan olduğu yönünde iddialarda var. Geçici koğuşta kalan 3 kişinin yaralandığı bildirildi. İhbar üzerine cezaevine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
 
İtfaiyenin müdahalesi sırasında bir itfaiye erinin de dumandan zehirlendiği bildirildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken bazı ambulanslar yaralıları polis nezaretinde alarak hastanelere taşırken bazı ambulanslar hazır bekletildi.
 
Cezaevinin etrafı polis tarafından adeta abluka altına alındı. Çevik kuvvet polisi ve özel hareket polisinin de müdahale ettiği olaylarda gerginlik devam ediyor
 
YARALILARIN İsimler
Sıtkı bebe, Ömer Faruk Mermertaş, Veysel karakaş, 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48