Öne Çıkanlar sosyal medya sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye’sinde Görev Değişikliği

31 Mart Yerel Seçimler sonrası Görevine Başlayan Başkan Beyazgül, başladığı günden bugüne birçok kurumda değişikliklere devam ediyor.

Başkan Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Daire Başkanlığına bağlı Kadın Aile ve Çocuk Şube müdürlüğü görevini yürüten Sibel Toptan, Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Görev değişikliğini sosyal medya hesabında açıklayan Sibel Toptan şu ifadeleri kullandı; “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Kadın Aile ve Çocuk Şube Müdürlüğü görevimden, yine Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde bulunan Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığına bağlı Dış İlişkiler ve Projeler Şube Müdürlüğü görevine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Zeynel Abidin BEYAZGÜL’ün takdirleri ile geçiş yapmış bulunuyorum. Şu ana dek yürütmüş olduğumuz çalışmalarımıza destek veren, işbirliği sağlayan kişi ve kurumlara çok teşekkür eder, kubbede hoş bir seda bırakmış olmayı umarım. Yeni görevimde, artan azim ve heyecanla şehrime ve kurumuma faydalı olma gayretimi; görev tevdi eden Sn.Başkanımın güvenine layık olma çabamı sürdüreceğimi belirtmek isterim. Saygı ve selamlarımla...” ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49