Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yıkılıyor
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Atatürk Bulvarında bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye binası Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Daire Başkanları ve vatandaşların katılımıyla ilk kepçe vuruldu. Yeşil alana dönüştürülmek üzere yıkılacak binanın trafiği rahatlanması beklenirken vatandaşların ise zaman geçireceği de yer olacak.
Başkan Beyazgül: “Esasen bugün tarihi gün çünkü Şanlıurfa’ya uzun süredir hizmet etmiş belediye binamızın yeni park alanı açmak, yeni bir meydan oluşturmak için ve Urfa’ya nefes aldırmak için eski haline dönüştürüyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: “Esasen bugün tarihi gün çünkü Şanlıurfa’ya uzun süredir hizmet etmiş belediye binamızın yeni park alanı açmak, yeni bir meydan oluşturmak için ve Urfa’ya nefes aldırmak için eski haline dönüştürüyoruz ve Urfa eski kimliğine dönüşüyor. Urfa tarihi bir şehir, kadim bir şehir, Urfa 12 bin geçmişe sahip bir şehir bundan dolayı bunu önemli buluyorum, tarihi buluyorum. Şanlıurfa’da yaşayan yaşı biraz ileri de olan insanlarımız çok iyi bilirler, buradan geçerken ağaçlar köprü şeklinde olmuş ve çiçeklerin koktuğu güzel bir bahçeydi şimdi yine eskiye dönüştürmek için yıkacağız burayı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49