Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Büyükşehir adayları
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan aday ayları tanıtıldı.
 
Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan aday adayları il binasında düzenlene toplantı ile tanıtıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye balkan aday adayları Ak parti il binasında  Ak Parti il başkanı Av. Yusuf Eğilmez tarafından basına tanıtıldı büyükşehir müracaat eden 9 adaydan 8 aday toplantıya katıldı  Murat Karaçizmeli Şanlıurfa dışında olduğundan katılmadı.
 
Ak Parti il başkanı Av. Yusuf Eğilmez yaptığı açıklmada”Ak Parti büyükşehir aday adayları ve yürütme kuruluyla hep bir toplantı hemde tanışma toplantısı düzenledik özellikle bu süreçte desteğini esirgeyen herkese teşekkür ediyorum aday adaylarından sadece bir arkadaşımız aday olacaktır. Bizde hepimiz etrafına birlik olacağız “dedi.
 
Aday aylarından Prof.Dr.Abdullah Ekinci” Benim hocalık birikimi büyükşehire taşımak istiyorum bir nefer gibi Şanlıurfa’ya hizmet edeciğin belirti.
 
22. dönem milletvekili Mahmut Kaplan”Böyle bir günde Şanlıurfa’ya hizmet yarışıyla arkadaşlarla beraber olmak geleceğe yönelik güzel bir hizmete dönüşür daha önce bearaber çalıştık beni tanıyorsunuz amacım daha önce yaptığım hizmetleri devam ettirmek istiyorum”dedi.
 
Enver Sedat Yahlizade“Daha önce kıraç olan Harran üniversitesi alanını bir şehre dönüştürdük  Şanlıurfa’da en başta konut sorunu var biz bunu çözmeye geldiğini belirti.
 
Ali İhsan Delioğlu” Ben buradaki arkadaşlara başarılar diliyorum hakkımızda hayırlı neyse o olsun” dedi.
 
Faruk Koreli” Başbakanımız ülkede ciddi manada devrimler gerçekleştirdi. Ben bir çok kurumda müdürlük yaptım bu kariyerimi Şanlıurfa büyükşehirde uygulamak istiyorum”dedi.
 
Av. Nezir Nebati”Kırk yıllık bir siyasi tecrübem var ben bu tecrübemi yansıtmak istiyorum çoğulculuk benim prensiplerimdendir” dedi.
 
Mehmet Takıl”Ak Parti catısı altında büyükşehir belediye başkan aday adayı olarak müracaat ettim 9 arkadaşımla beraber fikirlerimizle istişare ederek birbirimize yardımcı olmak kendi adıma vaad ediyorum”dedi.
M.Baki Özmen” Biz bir takımda oynuyoruz bizden kim gol atarsa atsın takım kazanacak bizim takımız Şanlıurfa olduğunu belirti.
 
BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYLARI:
 
1-PROF.DR.ABDULLAH EKİNCİ
 
2-MAHMUT KAPLAN
 
3-ENVER SEDAT YAHLİZADE
 
4-ALİ İHSAN DELİOĞLU
 
5-FARUK KORELİ
 
6-MEHMET TAKIL
 
7-MURAT KARACİZMELİ
 
8-NEZİR NEBATİ
 
9-M.BAKİ ÖZMEN 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49