Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Belediyesi’nden 7 Dilde Tanıtım CD’si
Şanlıurfa Belediyesi, kentin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla 7 ayrı dilde tanıtım Cd’si hazırlattı. Türkçe, İngilizce, Almanca ve birçok dilde hazırlanan görsel yayın, kentin tarihi ve turistik yerlerine ışık tutuyor.
Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce 5 bin adet basımı yapılan tanıtım cd si yaklaşık 9 dakikalık sürede “Doğuştan Marka Şehir Şanlıurfa”yı anlatmaya çalışıyor.
FAKIBABA: URFA’DA YAŞIYOR OLMAK BİR GURUR
Şanlıurfa’nın önce Türkiye’ye ardından ise Dünyaya tanıtılmasının oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Fakıbaba, Urfa’da yaşamaktan gurur duyduğunu kaydetti.
Urfa’da son 10 yılda yaşanan değişimlerin altını çizen Fakıbaba “2004 yılında Urfa’ya bir bakın birde 2013 yılında bir bakın. Nasıl bir değişim yaşanmışsa bu değişim kentin tanıtımı açısından oldukça önem taşıyor. Bizde bu düşünceyle farklı dillerde tanıtım cd si hazırlattık. Emeği geçen herkese ben teşekkür ediyorum” dedi. 
Urfa’ya yerli ve yabancı turistlerin büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Fakıbaba, “Peygamberler Şehri Şanlıurfa diyoruz, Doğuştan Marka Şehir Urfa diyoruz. Kentimizde her yıl binlerce turist akın ediyor. Onlara kenti gezdiriyoruz. Ören yerleri hakkında bilgi veriyoruz. Hayranlıkla izlediğim tanıtım cd izleyenlerin umarım beğenisini toplayacaktır” diye konuştu.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49