Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Belediyesi Kaçak Yapı Yıkımı
Şanlıurfa şire pazarında tek katlı bir işyerin çatısında imara aykırı kaçak bir kat daha çıkıldığını tespit eden Şanlıurfa Belediyesi, mevcut katın yıkımını gerçekleştirdi.
 
Sabah saatlerinde belirlenen adrese giden Şanlıurfa Belediyesi işyerin Önleme ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü’ne bağlı ekipler daha önceden resmi yazışmalarla uyarılarda bulunduğu şikâyete konu olan katın yıkımını yaptı.
 
Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ve Şanlıurfa Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı yıkımda önce duvarlar balyoz yardımıyla yıkıldı. Ardından hilti ile kolanları kıran yıkım ekipleri, çatı katında demir brandayı ise oksijen kaynağı ile kesti.
İşyeri sahibi Mehmet Fatih Kaplan “ belediye bize 7 gün önce burayı fazla yaptığın için yıkılmasını söyledi bende projeyi bana gösterin ona göre düzenleme yapalım bana hiçbir proje göstermeden sabah yıkıma geldiler, nemiş beton yapımı yasak” dedi.
 
 
Yıkımda herhangi bir olay yaşanmazken belediye görevleri yıkımını bitirdikten sonra işyerinde ayrıldılar. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49