Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Belediyesi 10 Çiftin nikâhını Sevgililer Gününde kıydı
Şanlıurfa Belediyesi 10 Çiftin nikâhını Sevgililer Gününde kıydı. Belediyenim düzenlediği törenle dünya evine giren çiftler bu günlerini 14 Şubat Sevgililer gününde ölümsüzleştirdiler. 
Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından kıyılan nikâhta 10 çift 14 Şubat Sevgililer gününde ‘’Evet’’ dedi. Çiftlerin nikâh şahitliğini Belediye Başkanı Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe, Emin İzol, Mustafa Aydın yaptı  Yapılan nikâha çiftlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çiftlere nikâhta imza attıkları kalemin yanı sıra evlilikle ilgili birer kitap ve çeşitli hediye çekleri verildi. Çiftlere nasihatte bulunan Fakıbaba, her başarılı erkeğin arkasında kadınların bulunduğunu hatırlatarak ‘’Şanlıurfa’nın adının töre cinayetleriyle anılması beni çok üzüyor. Allah’a çok şükür artık bunlar çok yaşanmıyor. Bunlardan da tamamıyla kurtulmamız gerekiyor. Kadına şiddet olaylarının da bir an önce son bulmamasını istiyorum. Ayrıca çiftlerin yalnızca sevgililer gününde değil birlerinin kıymetini her zaman bilmesi lazım. kıydığımız çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum’’dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49