Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa, Başkan Beyazgül İle Çağ Atlıyor
Göreve gelir gelmez hızlıca ekibini oluşturan, kendisi başta olmak üzere tüm ekibiyle 7/24 saat sahada Şanlıurfalıların hizmetinde olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kentin kangren olmuş sorunlarına teker teker çözüm üretiyor.

BAŞKAN BEYAZGÜL “İLKLERİN VE ENLERİN BAŞKANI” OLUYOR

Alt ve üstyapıdan park-bahçeye, çevre korumadan hijyene, ulaşımdan kırsal yollara, Eski Urfa’dan yeni imar ve şehirciliğe, Göbeklitepe’den tarihe ve turizme, fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyecilikte birçok alanda Şanlıurfalılara yepyeni hizmetler sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’da “İlklerin ve Enlerin Başkanı” olarak anılmaya başlandı.

KARAKOYUN KÖPRÜLÜ KAVŞAĞINDA VİYADÜK İNŞAATI BAŞLADI

Şanlıurfa’da tasfiye nedeniyle önceki dönem yapımına ara verilen Karakoyun Köprülü Kavşağını hızlıca tamamlayarak Şanlıurfalıların hizmetine sunmanın heyecanı ile bölgede seferberlik başlatan Başkan Beyezgül’ün talimatlarıyla Şanlıurfa-Gaziantep istikameti asfaltlandı ve geliş ve gidiş olarak trafiğe açıldı. Ardından projede 2. Etap olan viyadük inşaatı hızlıca başladı.

ÇEVİK KUVVET KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI

Şanlıurfa trafiğinin kalbi niteliğindeki Çevik Kuvvet Köprülüğü kavşağı trafiğe açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Ankara’daki girişimleri ile hız kazanan Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin yoğun çabasıyla asfaltlandı ve trafik akışına açıldı.

HER İLÇEDE KONSER DÜZENLENİYOR

Sosyal Belediyecilik ilkesi kapsamında Şanlıurfa’nın her ilçesinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, “Yaz Akşamları Etkinleri” kapsamında her hafta ilçe ve merkezde olmak üzere açık yaz sıra gecesi ve ilahi konserleri düzenliyor.

YEŞEREN ÇINARLARA İSTANBUL GEZİSİ

Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin bazı tarihi ve turistik geziler düzenleniyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 65 yaş üstü vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına başlatılan Yeşeren Çınarlar (YADES) projesi kapsamında 65 yaş üstü vatandaş için birçok etkinlik düzenleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48