Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Amatör Maçında İğrenç Olay!

Olay geçtiğimiz Cumartesi günü yaşandı. Şanlıurfa Süper Amatör Liginde şampiyonluk için yarışan Siverek Belediyespor ile Şanlıurfa Gençlerbirliği Spor şampiyonluk maçında karşı karşıya geldi. Eyyübiye Yenice Stadında oynanan maç 15:00’da başladı. 90 dakika oynanan maçta gol sesi çıkmazken aldığı 1 puanla Siverek Belediyespor ligde şampiyon oldu.

Durumu hazzedemeyen ve öfkelenen Şanlıurfa Gençlerbirliği 5 numaralı oyuncusu M. O. Siverek Belediyespor taraftarın bulunduğu türbine doğru dönerek şortunu indirerek taraftara penisini gösterdi. Daha sonra hiç bir şey olmamış gibi yürüyüp sahadan çıkan oyuncuya taraftalar şok olurken, olayla ilgili Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Soruşturma başlattı.

Siverek Belediyespor Taraftar Derneği Başkanı Onur İşbilen, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na ellerinde gittiği görüntü ve belgelerle şikayette bulundu. Şikayeti kabul eden federasyon, soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49