Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güven'den  Bayram Mesajı

Güven,“Bayramların en temel vasfı; bayram yapamayanların üzüntüsüne ortak olmak ve yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşmaktır. Milletimizi güçlü kılan geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, aynı zamanda bizim en büyük enerji kaynağımızdır. AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları olarak sadece bayramlarda değil yılın her günü ulaşabildiğimiz hemşehrilerimize özellikle hanım kardeşlerimize el uzatabilmenin, dertlerine ortak olabilmenin, dostluk, sevgi ve hoşgörü duygularını karşılıklı olarak paylaşabilmenin sevinciyle; başta Şanlıurfalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslâm aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49