Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Yıldız Soluğu Dövizcide Aldı

Son günlerde ABD’nin ülkemize uyguladığı yaptırımlar ve ekonomi üzerinde oynanan oyunlarla birden yükselen döviz kuruna karşı bütün ülke seferber olurken, vatandaşlar, iş adamları, siyasiler vs. herkes elindeki dövizi bozdurarak ABD’nin bu uygulamalarına tepkisini dile getiriyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine herkes elindeki altın, dolar ve Euro’yu bozdururken son olarak buna katılan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız oldu. Bahattin Yıldız, ülkemizin bu zor süreçte eskisi gibi şimdide dimdik ayakta duracağını, daha önce tankla, tüfekle yapamadıklarını bu sefer ekonomi ile yapmaya çalıştıklarını söyleyerek millet olarak, halk olarak böyle bir oyuna gelmeyeceklerini ellerinde bulunan bütün dövizlerini bozdurarak bu oyunu da bozacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı ile birlikte vatandaşlarda dövizcilere akın etmeye devam ediyor. Şanlıurfa’da da vatandaşlar geldikleri dövizcilerde ellerindeki altın, dolar ve Euro’ları bozdurarak, dövizdeki kur artışının önüne geçmeye çalışıyorlar. Tüm bu yapılanların bir Amerikan oyunu olduğunu söyleyen Başkan Bahattin Yıldız, vatandaşlara çağrıda bulunarak herkesin elindeki dövizi getirip bozdurması ve bu yapılan oyunları da bozmalarını istedi.

‘Tankla, tüfekle yapamadıklarını ekonomi ile yapmaya çalışıyorlar’

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Son bir haftadır ekonomi üzerinden ülkemize operasyon düzenlenmektedir. Özellikle ABD den ülkemize ağır bir saldırı söz konusu, tabi bugüne kadar yapmaya çalıştıkları darbeyi siyasi operasyonları gerçekleşmedikleri alenen bir şekilde açıkça darbenin arkasında kimlerin olduklarını burada görüyoruz. Tankla, tüfekle, topla yapamadıklarını siyasetle yapamadıklarını şuanda ekonomi üzerinden yapmaya çalışıyorlar ama şunu unutuyorlar liderimizin kararlı duruşu dik duruşu milletimizin dualarıyla bu girişimden de evvel Allah kurtulacaktır. Ne zaman bu ülkeyi yıkmaya bölmeye çalıştılarsa da başlarına ağır bir Osmanlı tokadı aldılar bu durumda bunu da yiyeceklerdir.” Dedi.

‘Hükümetimiz ve devletimiz bütün önlemleri almıştır’

“Bugün burada vatandaşlarımızın liderimizin çağrısıyla büyük bir cevap verdiğini görmek beni ziyadesiyle mutlu etti bacılarımız var ablalarımız var beyefendiler var herkes cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak vererek altınımızı dolarımızı Euro’muzu dövizimizi bozmaya geldik.” Diyen başkan Bahattin Yıldız, “Ülkesinin liderlerinin yanında olduğunu mesajını veriyorlar. Bu bizi fazlasıyla mutlu etmekte en yakın zamanda inşallah bunu da bertaraf edecek milletimiz devletimiz her türlü önlemini ülke olarak bunları da aşacağız ileriki günlerde daha da dizginlenecek dediğim gibi devletimiz ve hükümetimiz görevinin başında ekonomi kurmayları ekonomi kurumlar herkes teyakkuz halinde dövizler altınlar olması gereken yere geri dönecektir. Bununla ilgili olarak da hükümetimiz bütün önlemlerini almış milletimiz müşterin olsun olması gereken yerde duracaktır.” Diye konuştu.

Başkan Yıldız, konuşmasında son olarak vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Ben bur dan sizlerin aracılığıyla tekrar tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum yastık altında bulunan dolar Euro altın dövizini ülkemizin sirayeti bekası için lütfen bozduralım” diyerek sözlerine son verdi.

‘15 Temmuz’da yapamadıklarını şimdi yapmaya çalışıyorlar’

Yine aynı dövizcide dövizlerini bozduran bir vatandaş ise, “15 Temmuz da nasıl başaramadılarsa ekonomide de başaramayacaklardır. Kimin dövizi varsa gelsin bozdursun düşsün altın çoktur bir yere kaçtığı yok gelip yine alırlar.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49