Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

ŞANDER'den Yıldırım'a ziyaret
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı daire başkanı ve ŞANDER yönetim kurulu başkanı Mahmut Nimetoğlu Sabah Gazetesi ve TSYD Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım'ı ziyaret etti.
Şanlıurfa bir dizi temaslarda bulunana Gümrük ve Ticaret Bakanlığı daire başkanı ve ŞANDER yönetim kurulu başkanı Mahmut Nimetoğlu Sabah Gazetesi  ve TSYD Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım'ı ziyaret etti.
ŞANDER yönetim kurulu başkanı Mahmut Nimetoğlu,"Şanlıurfa Sabah gazetesi ve basın emekçimiz Mehmet Yıldırım'ı ziyaret geldim 25  Aralık''ta Ankara'da düzenleyeceğimiz  En iyiler ödül töreni etkinliklerle ilgili bilgi alışverişinde bulunduk" dedi.
Sabah Gazetesi TSYD Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım," ŞANDER yönetim kurulu başkanı Mahmut Nimetoğlu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, Mahmut bey'de Urfalılar için Ankara'da gece gündüzünü katarak çalışıyor. Bir çok öğrenciye dernek kanalıyla burs veriliyor Urfalı olarak teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49