Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

ŞANDER'den VEGADENT'e ziyaret
ŞANDER’den VEGADENT Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sahibi İş Adamı Sayın Murat AKGÜNLÜ’yü Ziyaret Etti
Her yıl olduğu gibi bu yılda çok sayıda Urfalı üniversite öğrencisine burs vermek için Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER), olarak hayırsever hemşeri ziyaretlerini sürdürmektedir.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut NİMETOĞLU Ankara Batıkent de hizmet veren VEGADENT Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sahibi hemşerimiz Sayın Murat AKGÜNLÜ ve Hasan KÖSE’yi ziyaret etti. Hem asaletleriyle hem de beyefendi kişilikleriyle pozitif enerjileriyle hayırsever iş adamları bizi güler yüzleriyle karşıladılar.
NİMETOĞLU, ŞANDER’in düzenli bir gelirleri olmadan ihtiyaç sahibi başarılı üniversite öğrencilerine verdikleri burslardan, yaptıkları etkinliklerden, projelerden ve faaliyetlerden bahsetmiştir.
VEGADENT Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sahibi hemşerimiz Sayın Murat AKGÜNLÜ ve Hasan KÖSE yaptığımız çalışmaların bir gönül işi olduğunu belirterek bizlere başarılar dilemiştir.
Ayrıca başlatmış olduğumuz sosyal sorumluk projesinde kendilerinin de katkısı olmak üzere iki öğrenciye burs verme sözü vermişlerdir. Bunun yanında diş sağlığı problemi olan öğrencilerimize ücretsiz hizmet vereceklerini belirterek bizleri mutlu ederek uğurlamışlardır.
Yapmış olduğu yardımların Halil İbrahim bereketiyle bereketlenmesini  diler, VEGADENT Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sahipleri Sayın Murat AKGÜNLÜ ve Hasan KÖSE’ye çalışma ve özel hayatında başarılar diler ŞANDER olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirtir saygılar sunarız. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48