Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

ŞANDER'den  Gençlere Büyük Destek
Ankara merkezli faaliyet gösteren ve yönetiminin büyük çoğunluğunu Urfalı Bürokratların oluşturduğu Şanlıurfalılar Derneği Urfalı Gençliğe yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
2014-2015 yılı eğitim-öğretim döneminde, Urfalı ve Ankara da Üniversite okuyan 50 genç öğrenciye burs veren Dernek,  bu yıl da bursiyer sayısını arttırarak birçok ihtiyaç sahibi Urfa kökenli öğrenciye kucak açıyor.
Dernek başkanlığı görevini yürüten Mahmut Nimetoğlu ise diğer faaliyetlerini şöyle aktarıyor; ”Geçen yıl Şander olarak 50 öğrencimize maddi olarak destek çıktık bu yıl ki net sayımız 15 Ekim tarihinden sonra artmış olarak netleşecek. Bizler bursiyerlerimize sadece burs imkanı değil aynı zamanda kendilerini sosyal, kültürel ve akademik olarak geliştirme imkanları da sunuyoruz.
Birçok öğrencimizi alanları ile çalışma yapan akademisyen, iş adamı, yazar, siyasetçi, bürokrat ile bir araya getirerek hem tecrübelerinden yararlanmalarını sağlıyoruz hem de kendilerine bir gelecek planı yaptırarak gelişimlerini hızla tamamlamaları için uğraşıyoruz. Yine kültürel faaliyetler gerçekleştirerek Urfa kültürünü kozmopolit şehir yaşantısı ve karmaşık fikirler içerisinde yok olmaması için canla başla çabalıyoruz. Biliyoruz ki onlar bizlerin geleceği, kültürlerimizin mirasçıları ve en önemlisi Urfa’mızın çocukları. Bütün öğrencilerimizin yeni öğretim yılının başarılı geçmesini dilerim.” Diyerek tamamladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49