Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

ŞANDER'den Çiftçi'ye ziyaret
ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat ÇİFTÇİ’yi Ziyaret Etti
Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına atanan Av. Nihat Çiftçi’yi Makamında ziyaret etti.
Bir Memleket sevdalısı, içi dışı bir olan pozitif enerjili Sayın ÇİFTÇİ, bizleri sevgi ve muhabbetle karşılamıştır.
ŞANDER Başkanı Nimetoğlu, Sayın Çiftçi’nin Karaköprü’nün çehresini değiştiren Başkan olarak yerel yönetimdeki başarılarını İnşallah Büyükşehir Belediyemize de taşıyacağını vurgulamıştır. Ayrıca Derneğimizin Şanlıurfalı üniversite öğrencilere vermekte olduğu burslara yapmış olduğu katkılarından dolayı hayırsever yanından dolayı kendisine teşekkürlerini bildirmiştir.
Sayın Çiftçi yaptığı konuşmalarında, siyasi hayatımızda sivil toplum kuruluşlarının önemli bir yeri olduğunu belirterek, Ankara da ŞANDER’in Şanlıurfa’yı layıkıyla temsil etme çabalarından dolayı başarılarının devamını dileyerek her zaman Derneğimizin yanında olacağını belirtmiştir.
ŞANDER olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına atanan Av. Nihat Çiftçi’ye yeni görevinde ve aile hayatında başarılar diler, her zaman yanında olacağımızı belirtir başarılar dileriz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49