Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

ŞANDER’den Burs Müjdesi
Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu 2014-2105 öğretim yılında verilecek burslarla ilgili açıklama yaptı. Yönetim Kurulumuzun gayretiyle hayırseverlerin desteğiyle geçen sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi Şanlıurfalı üniversite öğrencilerine ŞANDER tarafından burs verilecektir. Bu yıl Derneğimizce düzenlenen ve geliri Urfalı üniversiteli öğrencilere burs verilmek üzere 6 Haziran 2014’de yapılan “Kültür ve Dayanışma Gecesi’nde açık artırımla 3 adet tablo satılmıştır. Bu 3 tabloyusatın alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşekile birlikte Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil MUTLU ve Uzmanlar Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sahiplerinden iş adamı Mehmet NİMETOĞLU ve Özel URSU Hastanesi Başhekimi Mehmet Yazar tarafından söz verilen bağışlarla bu yıl daha çok öğrencimize burs vermeye çalışacağız. Burs başvuruları 15 Eylül-15 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleşecektir.  Burs başvuru şartları http://urfalilar.org.trDerneğimiz WEB Sayfasının “Burs İşlemleri” linkinde yer almaktadır. Başvuru yapacak değerli öğrencilerimizin aşağıda belirtilen belgelerle Derneğimiz ofisine veya belgelerini adresimize göndermeleri önemle duyurulur. Süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuruda bulunacak öğrencilerimizin uyarılarımızı önemle dikkate almaları gerekmektedir. Ayrıca benim de bir öğrenciye desteğim olsun diyen hayırsever hemşehrilerimizin desteklerini Derneğimizden esirgememelerini diler ve ŞANDER olarak bütün öğrencilerimizin yeni öğretim yılının başarılarla dolu geçmesini dileriz.
İstenen Belgeler
-Resimli Başvuru formu,
-Nüfus cüzdanı ve öğrenci kimlik fotokopisi,
-Tahsil durumunu gösterir öğrenci belgesi,
-Transkript
Bağışlarınız İçin
Telefon: 0 505 750 18 35 – 0 532 361 71 51
Hesap Adı: Şanlıurfalılar Derneği
Hesap No:00158007299936011 Vakıfbank Başkent Ankara Şubesi
İban No:TR330001500158007299936011
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49