Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

ŞANDER Yaşlıları unutmadı
Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) organizasyonunda,18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde 75.Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Sıra Gecesi düzenlendi.
Geceye; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı; İç Denetim Birim Başkanı Yaşar Öktem, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak ÇİFTÇİ, Ankara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk, 75.Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Emin Türker, ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu ve Yönetim Kurulu ile çok sayıda Daire Başkanı ile Huzurevi Müdürünün katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi yaptı. Çiftçi bizleri yetiştiren yaşlıların sadece yaşlıya saygı haftasında anılmalarını değil, her zaman onlara destekte yarışarak yalnız bırakılmamalarını belirtti.
Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu gecede yaptığı konuşmada ise; her genç insanında bir gün yaşlanacağını düşünerek, bugün yaşlanmış olan eli öpülesi olgun kişilerin rolünün farkına vararak yaşlılara sevgi ve saygıda kusur etmeden onları mutlu kılmak için azami özenin gösterilmesini belirti. Ayrıca “Yaşlıya Saygı Haftasında” eli öpülesi bütün yaşlıların ellerinden öper sağlıklı hayırlı ömürler dileyerek dualarını eksik etmemelerini vurguladı.
Böyle bir gecenin organizasyonunda ŞANDER’i yalnız bırakmayan hiçbir ücret almayan hayırsever Ses Sanatçısı Sedat KOÇ ve ekibine teşekkürlerimizi bir borç bilerek kendisine sanat yaşamında başarılar diledi.
Gecede ikramların yanında ŞANDER tarafından bütün katılımcılara kırmızı karanfil dağıtıldı. Ayrıca Urfalı Ses sanatçısı Sedat KOÇ ve Grubu Şanlıurfa Unesco tarafından Dünya Kültür Mirası olarak tescillenen sıra gecesinden örnekler vererek katılımcılara muhteşem bir gece yaşattılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49