Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor sosyal medya

Bu haber kez okundu.

ŞANDER öğrenci bursları için  gece düzenlendi
Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) tarafından düzenlenen “Kültür ve Dayanışma Gecesi’nde Fethi Şimşek tablo satın aldı. Fethi ŞİMŞEK'in tablosu, Uzmanlar Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sahiplerinden İş adamı Mehmet NİMETOĞLU tarafından takdim edildi.
Konu hakkında bilgi veren Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU amaçlarının gurbette merkez ve ilçe ayrımı yapmadan tek çatı altında birlik ve beraberlik içinde kültüre, dayanışmaya ve eğitime katkı vermek olduğunu belirtti.
NİMETOĞLU, düzenli bir gelirleri olmadan da bir şeylerin yapılabileceğini göstermek için sosyal sorumluk projelerine imza atmaya çalıştıklarını söyledi.Ben ve Yönetim Kurulumuzun çabalarıyla ve hayırseverlerin destekleriyle çok sayıda üniversite öğrencisi hemşerimize burs vermeye çalışmaktayız.
Burada en büyük destekçilerimizden olan eğitime damgasını vuran ve son zamanlarda Şanlıurfasporun başarılarının altında imzası olan, hem asaletiyle hem de beyefendi kişiliğiyle hayırsever iş adamı Sayın Fethi ŞİMŞEK’ealdığı tablonun parasının çok sayıda öğrenciye burs olarak dönmesinden dolayı sonsuz teşekkürlerini sunmadan geçemeyeceklerini söyledi.
Ayrıca tabloları canlı yayında satın alıp da ŞANDER’e bugüne kadar katkı vermeyenlerinde bir an önce vermeleri durumunda burs verdiğimiz 50 öğrenci sayısının artacağı ve daha çok öğrenciye burs verme fırsatının doğacağını belirtti.
Yapmış olduğu yardımlarından dolayı ŞANDER olarak, Sayın Fethi ŞİMŞEK’ehayırlarının Halil İbrahim bereketiyle bereketlenmesini ve çalışma ile özel hayatında başarılar diler her zaman yanında olacağımızı belirtir saygılar sunarız.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48