Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

ŞANDER’ den Şanlıurfalı örgencilere burs
Ankara Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu 2013-2014 Öğretim Yılında Şanlıurfalı öğrencilere burs verecekleri müjdesini verdi.
Mahmut Nimetoğlu’nun konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Ankara Şanlıurfalılar Derneğinin 2013-2014 öğretim yılında vereceği burs başvuruları 15 Eylül 2013 tarihinde başlayacaktır. Ankara Şanlıurfalılar Derneği, Dernek Başkanı Mahmut Nimetoğlu ve Yönetim Kurulunun gayretiyle hayırseverlerin desteğiyle geçen sene olduğu gibi bu sene de 2013-2104 öğretim yılında ihtiyaç sahibi Şanlıurfalı öğrencilerimize burs verecektir. Ayrıca, ŞANDER’in Ankara’da 28 Şubat 2013 tarihinde düzenlemiş olduğu kültür ve dayanışma gecesinde bu yıl vereceğimiz burs kampanyasına Bakanımız Sayın Faruk Çelik, Şanlıurfa’nın 10 milletvekilleri olarak 20 öğrenciye burs vereceklerini dile getirmiştir. İnşallah Sayın Bakanımız ve Milletvekillerinin desteğiyle bu yıl daha çok öğrencimize burs verme imkanı olacaktır. Burs başvurusu 15 Eylül-15 Ekim 2013 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Burs başvuru şartları http://urfalilar.org.tr/ Derneğimiz WEB Sayfasının “Burs İşlemleri” linkinde yer almaktadır. Derneğimiz Ankara’da faaliyet göstermesi nedeniyle, öğrenci bursu özellikle Ankara’da okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecektir. Ancak, Ankara’dan müracaat edenlerin ŞANDER tarafından verilecek burs sayısına ulaşmaması durumunda Ankara dışı başvurular da dikkate alınacaktır. Bu itibarla; başvuru yapan değerli öğrencilerimizin bu uyarılarımızı dikkate almaları düşüncesiyle, bütün öğrencilerimizin yeni öğretim yılının hayırlı geçmesi dileği ile başarılar dileriz. Ayrıca benim de bir öğrenciye desteğim olsun diyen hayırsever hemşerilerimizin desteklerini Derneğimizden esirgememelerini diler Şanlıurfalılar Derneği olarak saygılar sunarız. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49