Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

ŞANDER Bağırban'ı ziyaret etti
Merkezi Ankara'da bulunan Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Urfalı öğrencilere bursları devam ediyor. ŞANDER Yönetim Kurulu Hayırsever İş Adamı Halil BAĞIBAN’ı Ziyaret Etti
Konuyla ilgili ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU’nun yaptığı açıklamada;
Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER), her yıl olduğu gibi bu yılda sosyal sorumluluk projesi olarak çok sayıda Urfalı üniversite öğrencisine burs vermek için hayırsever hemşehri ziyaretlerini sürdürmektedir.
Bu haftaki ziyaretimizde,Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki ÇAVUŞOĞLU olarak, hem asaletiyle hemde beyefendi kişiliğiyle pozitif enerjisiyle birçok önemli projeye imza atmış hayırsever iş adamı Sayın Halil BAĞIBAN’ı ziyaret ettiklerini belirtti.
Gerek burs kampanyamızda gerekse bütün etkinliklerimizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan maddi ve manevi desteklerini ŞANDER’den esirgemeyen iş adamlarımızdan Sayın Halil BAĞIBAN her zamanki gibi güler yüzüyle kendilerini karşıladığını söyledi.
Başkan NİMETOĞLU, Sayın BAĞIBAN’naŞANDER’in düzenli bir gelirleri olmadan ihtiyaç sahibi başarılı üniversite öğrencilerine verdikleri bursları, yaptıkları etkinlikleri, projelerive faaliyetleri anlatmıştır.
Sayın Halil BAĞIBAN ise yaptıkları çalışmaların bir gönül işi olduğunu, bu gibi sosyal içerikli faaliyetlerin artmasının memleketimiz adına sevindirici olduğunu belirterekyaptıkları hayır işlerinden ve Urfamızı tanıtma faaliyetlerinden dolayı kendilerine başarılar dilemiştir.
Ayrıca Sayın BAĞIBAN, ŞANDER tarafından başlatılan sosyal sorumluk projesinde geçen yıl olduğu gibi bu yılda kendisinin de katkısı olmak üzere çok sayıda öğrenciye burs vermeyi taahhüt ederek bizleri ve öğrencilerimizi mutlu etmiştir.
Mahmut NİMETOĞLU, Yapmış olduğu yardımlarından dolayı ŞANDER olarak, Sayın Halil BAĞIBAN’açalışma ve özel hayatında başarılar dileyerek her zaman yanında olacaklarını belirterek teşekkürlerini bildirdi.
Ayrıca bu sosyal sorumluluk projemize diğer işadamlarımız, milletvekillerimiz ve bürokrat hayırseverlerin desteğiyle daha çok sayıda Urfalı üniversite öğrencisine burs vermeyi hedeflediklerini vurguladı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49