Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

ŞANDER 2013 Yılın En İyilerini Seçti
Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) 2013 yılının en iyilerini seçti.
Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Başkanı Mahmut Nimetoğlu, Marka ve Peygamberler Şehri ve geleceğin Kültür Başkenti olacak Şanlıurfa’mıza veya Urfalı olup, ülkemizin değişik bölgelerinde her kademede hizmet veren seçilmiş, atanmış, memur ve işçi tüm çalışanlara Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) olarak şükranlarımızı sunar başarılarının devamı dileriz.
Ankara’da yaşayan hemşerilerimiz ve Dernek üyelerimizin teklifi üzerine ŞANDER Yönetim Kurulunun yapmış olduğu araştırmalar ve istişareler sonucunda Yönetim Kurulu toplantısında 2013 yılının en iyi Valisi, Rektörü, Belediye Başkanı, Sendikacısı, Bürokratı ve Sanatçısı seçilmiştir. Vali olarak atandığı bütün illerde çalışkanlığı, dürüstlüğü, pozitif enerjisi, hoş sohbetleri, içten ve samimi tavırlarıyla hizmet aşkıyla dolu, genç, dinamik ve sevecen tavırlarıyla çalıştığı illerin sempatisini kazanan “Mersin Valisi Hasan Basri Güzelolğu 2013 Yılının En iyi Valisi” seçilmiştir. Akademik yaşamında çok sayıda öğrenci yetiştiren ve insan psikolojisinden iyi anlayan çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile Harran Üniversitesine büyük değerler katan “Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu 2013 Yılının En iyi Rektörü” seçilmiştir. Türkiye ve Dünyaya tanıtma çabasında olan, içi dışı bir olan yaptıklarının yapacaklarının teminatı olan bir hizmet gönüllüsü Kendisine tevdi edilen her kademelerdeki bütün görevleri bu güne kadar layıkıyla yürüten Şanlıurfalılara kapısını her zaman açık tutan gençliği, çalışkanlığı, enerjisi, bilgisi ve görgüsüyle “ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu 2013 Yılının En İyi Bürokratı” seçilmiştir. Sendikacılıkta memur haklarını dürüstlüğü ve hakkaniyetiyle ülke ve üyeleri menfaatinde savunan içi ve dışı bir olan fiziki kadar yüreği de güzel olan çalışkan pozitif enerjili “Şanlıurfa Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan 2013 Yılının En İyi Sendikacısı” seçilmiştir. Genç yaşında sesi ve güzelliğiyle Türk Halk Müziğine damga vuran Şanlıurfa’mızın yetiştirdiği nadide sanatçısı “Halk Müziğimizin güzel sesi Münevver Özdemir 2013 Yılının En İyi Sanatçısı” seçilmiştir. İlimize ve ülkemize her kademede hizmet veren hizmet aşkıyla dolu tüm çalışanlarımıza ŞANDER olarak kendilerine teşekkürlerimizi bir borç bilerek çalışma hayatlarında başarılar diler ve her zaman iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacağımızı belirtiriz.
 Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu 2013 Yılın En İyilerini Seçilen Şanlıurfalı bürokratlarımıza 16 Mayıs’ta Ankara Sürmeli Otelinde yapacağımız Kültür ve Dayanışma gecesinde ödüllerini vereceğiz
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49