Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Sanayi Esnafı Verilen Sözler  Yerine Getirilmedi
Şanlıurfa’da kangren haline gelen Aşağı Sanayi sitesi esnafı 238 dönüm alanda 5 katlı iş merkezinin kurulmasını ve inşaatın kendilerinin yapmalarını istiyor.
1994 yılından buyana hukuki mücadele veren sanayi esnafı kendi imkanlarından aldıkları 238 dönüm arazi ve 234 tapulu dükkanın kentsel dönüşümle haram olmaktan ise kendi imkanlarıyla iş merkezi kurmak istiyor.
 Birçok davayı kazanan sanayi esnafı’ Yıllardır burada vatandaşa hizmet veriyoruz. Kentsel dönüşüm kapsamında 238 dönüm alanımız haram olmak üzere. Bizim burada istediğimiz esnaflar olarak bir araya gelip 5 katlı iş merkezini kurup kendi imkanlarımız doğrultusunda yapmaktır.
Şuan esnaf mah folmuş durumda bir dönem aşağı sanayi ikiye bölündü yukarı sanayiye çıktı hem aşağı hem de yukarı esnaf iş yapamaz durumda ekmek kazanamıyor.
 Bakan söz verdi, vali söz verdi ama kimse arkasını getirmedi. Yeni sanayi kurduk 10 milyonluk yine kendi imkânımızla yaptık ona da destek yerine köstek oluyorlar. Ne yapacağımızı bilmiyoruz kim bize yardım edecek. Yetkililerden isteğimiz gelsinler bir araya gelelim en fikir olalım diyerek yardım istediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49